Produktet Tona

Këtu mund të gjeni produktet me të cilat ne punojmë

Rreth Nesh

Më shumë informatat rreth nesh

Best Wey me seli në Mitrovicë, është themeluar në vitin 2010, ne improvizojmë, shesim dhe shërbejmë lojëra të ndryshme si: Pikado, biliardo, pingpong, makina boksi, pishina të ndryshme.

Vlen të përmendet se BestWey është një nga kompanitë e para që importon lojëra nga markat më të njohura në botë.

Ju mirëpresim.

Zakonisht përgjigjemi brenda 24 orëve në ditë pune.

(+383) 49 740 102 [email protected] Rr. Dëshmorët e Kombit, Mitrovicë, Kosovë

Na Kontaktoni

Ju lusim të plotsoni të gjitha hapësirat e mëposhtme në mënyrë që të verifikojmë kontaktuesin më lehtë.